Gemma Aristoy, reelegida com a presidenta dels Castellers de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Gausacs tanquen la seva millor temporada, l'última de Samsó i Castellarnau com a caps de colla (12/nov/17)


  • Comparteix:

3 de 9 carregat pels Gausacs / Foto: Castellers de Sant Cugat

3 de 9 carregat pels Gausacs / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat han reelegit Gemma Aristoy com a presidenta de l'entitat a l'assemblea general ordinària de la colla, celebrada aquest dissabte. Aristoy presideix una junta que té l'objectiu de mantenir el creixement social i tècnic dels Gausacs en la nova temporada. En les properes setmanes es presentarà el nou cap de colla.

Els Castellers de Sant Cugat han tancat la seva millor temporada en què s'han convertit en colla de 9, amb Biel Samsó i Àlex Castellarnau com a caps de colla. La presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy, ha explicat a Cugat.cat els objectius de l'entitat de cara a la nova temporada.

Gemma Aristoy

Volem continuar creixent a àmbit social i que hi hagi un increment de castellers que vulguin mantenir-se amb la constància que requereix la colla. Volem ser una colla esmentada al món casteller i no perdre pistonada. Estem molt contents i amb ganes de continuar treballant perquè molta part de l'equip repetim.


Aristoy, a més, ha destacat que un dels temes sorgits a l'assemblea és un pla de gènere per fer una anàlisi i una detecció de 'possibles discriminacions' a la colla.

Gemma Aristoy

És una temàtica que ja ha sortit en alguna ocasió al món casteller. Volem veure com estem nosaltres i fer una anàlisi perquè no hi hagi ningú discriminat per motius de gènere. Som una colla amb diversificació de càrrecs i sembla que no tinguem cap problema en aquest aspecte, però mai no hem tingut una cap de colla.


En les properes setmanes, l'entitat anunciarà el nou equip tècnic que ha de dirigir les actuacions. A més, la colla també tirarà endavant el projecte 'Gausac solidari', amb què ha de detectar els membres de la colla amb 'dificultats econòmiques' perquè la mateixa entitat els ajudi a participar de totes les activitats que organitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.