Els Bombers reben quatre avisos en dues hores per incidències amb la pluja a Sant Cugat


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià

La plaça d'Octavià

Els Bombers han rebut fins a quatre avisos aquest divendres, entre dos quarts de vuit i dos quarts de deu del matí, per incidències amb la pluja a Sant Cugat, on s'han registrat 54 litres per metre quadrat. El primer avís ha arribat des del carrer Blasco Ibáñez on s'havia inundat un pàrquing i un ascensor. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació de Bombers, que no ha pogut solucionar el problema i ha hagut de trucar a una empresa privada per bombejar l'aigua acumulada. El segon avís s'ha fet des de Mira-sol on s'ha enfonsat la calçada de la plaça Llaurada amb Fuerteventura. Una patrulla de la Policia Local s'ha desplaçat fins la zona per donar suport en la regulació del trànsit. L'Ajuntament ha tapat el forat amb una intervenció provisional.

Els dos últims avisos han arribat des del passeig de la Font, als números 23 i 24, per inundació de dos aparcaments. La mateixa dotació de Bombers ha actuat en els dos habitatges.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.