El Banc del Temps de Sant Cugat manté durant 13 anys el creixement en hores intercanviades


Temes relacionats

Neix el Banc del Temps de Mira-sol amb la voluntat d'impulsar iniciatives conjuntes amb el de Sant Cugat (25/mai/17)

El Banc del Temps celebra el dotzè aniversari amb 521 socis (28/gen/17)


  • Comparteix:

Moment de la trobada entre els usuaris

Moment de la trobada entre els usuaris

El Banc del Temps continua creixent en hores intercanviades. Durant el 2017, l'entitat ha augmentat tant els intercanvis individuals com els grupals, que s'han convertit en l'ànima de l'entitat. L'espai, que aquest dissabte ha celebrat el 13è aniversari, ha tancat el darrer exercici amb 537 usuaris, 95 hores individuals intercanviades i 376 de grupals.

Durant 13 anys, el Banc del Temps s'ha anat adaptat a les necessitats dels seu usuaris, que actualment reclamen principalment intercanvis grupals. Els idiomes, el ioga, la informàtica i les tasques d'ajuda a la gent gran són algunes de les activitats més sol·licitades en el darrer any.

La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha destacat que el Banc del Temps és una de les iniciatives que caracteritzen Sant Cugat com a municipi solidari.

Susanna Pellicer

Es va consolidant amb un augment d'hores tant grupals, sobretot, com individuals. Sant Cugat és una ciutat solidària com demostra el Banc del Temps i el voluntariat.


En aquesta línia, l'entitat també ha organitzat el 2017 activitats paral·leles per fomentar la cohesió entre els socis, una vessant que es vol potenciar aquest any. A més, el 2017 ha estat l'any de naixement del Banc del Temps de Mira-sol.

El balanç de l'any s'ha presentat com cada any durant l'acte de celebració de l'aniversari del Banc del Temps, que s'ha completat amb una actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.