Amaia i Alfred (OT) presenten a Sant Cugat 'Tu canción', representació espanyola a Eurovisió


Temes relacionats

El santcugatenc Guille Milkyway formarà part de l'equip de professors d'Operación Triunfo 2017 (15/set/17)


  • Comparteix:

Amaia i Alfred, finalistes del concurs televisiu 'Operación Triunfo', han valorat aquest dimarts en una roda de premsa a TVE a Sant Cugat la selecció com a representants espanyols al festival d'Eurovisió. El duet ha presentat 'Tu canción', composta per Raúl Gómez, com una 'balada universal'. El tema va rebre el suport del 42% dels votants, en una gala amb més de tres milions d'espectadors. La cerimònia 'eurovisiva' serà el 12 de maig a Lisboa.

Amaia, de Pamplona, i Alfred, del Prat de Llobregat, han confessat a Sant Cugat no creure's encara ser els representants espanyols al festival d'Eurovisió d'aquest any. Els intèrprets han mostrat la seva satisfacció per ser els escollits i per anar conjuntament al festival.

Amaia i Alfred

Em sento amb moltíssima responsabilitat però amb moltes ganes. / Em sento molt a gust d'anar amb Amaia a Eurovisió i amb aquesta cançó, que ens representa. / Hem tingut moltíssima sort.


La cançó és una composició de Raúl Gómez, que també ha estat present a la roda de premsa juntament amb el presentador d''Operación Triunfo', Roberto Leal. Els concursants consideren que han tingut 'molta sort' i que la cançó es tracta d'un 'retrat' de la seva relació.

Amaia / Alfred

La part que més m'agrada és com ha aconseguit plasmar què som nosaltres Raúl Gómez. El que més m'agrada és la veritat que hi ha. / És un retrat molt bonic dels nostres millors moments junts.


Tant els cantants com la cadena no es posen pressió per la classificació al festival europeu de la cançó i esperen fer una 'bona actuació' i quedar satisfets. Alfred i Amaia són dos dels cinc finalistes del concurs 'Operación Triunfo 2017', que acaba dilluns de la setmana que ve amb la gala final, que rebrà la presència dels exconcursants de l'edició i també amb actuacions de diversos artistes internacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.