Cugat.cat obre un canal a Whatsapp per facilitar la participació ciutadana al mitjà


  • Comparteix:

El número a disposició de l'audiència és el 673.172.075

El número a disposició de l'audiència és el 673.172.075

El mitjà de comunicació multimèdia Cugat.cat estrena avui un perfil de Whatsapp perquè la ciutadania pugui enviar continguts - text, imatges, notes de veu, vídeo i cartes dels lectors- a la redacció de forma instantània. El número de telèfon d’aquest servei és el 673.172.075.

Els usuaris hi podran enviar qualsevol informació que considerin d'interès com, per exemple, talls i accidents de trànsit, fenòmens metereològics, problemes dels serveis públics, etc. La redacció de Cugat.cat contrastarà les dades rebudes abans de la seva publicació -sempre que l'emissor s’hagi identificat prèviament- i es reserva l’opció de contactar-hi si ho considera oportú.

Arran de l'estrena d'aquest dijous, la directora del mitjà, Mònica Lablanca, ha ressaltat 'el desig de Cugat.cat de posar en marxa una nova via comunicació per ser més propers i accessibles a la ciutadania¡'. Segons Lablanca, el canal de Whatsapp demostra 'el compromís de Cugat.cat d'adaptar-se als nous hàbits de comunicació de la població'.

Mònica Lablanca

El que pretenem és estar més a prop del ciutadà. Avui en dia el sistema de comunicació és el Whatsapp i volem que compti amb nosaltres com un contacte més a l'agenda. És un sistema àgil i ràpid que està al dia a dia de tothom.


Sorteig de tres forfaits dobles per esquiar a La Molina
Per promocionar el canal de Whatsapp, Cugat.cat sortejarà tres forfets dobles per esquiar a La Molina entre aquells usuaris que entre aquest dimecres i les onze del matí del divendres de la setmana vinent enviïn una salutació al 673.172.075. Els guanyadors es donaran a conèixer en una rifa que tindrà lloc divendres de la setmana que ve a la darrera hora del magazín radiofònic de Cugat.cat ‘Sant Cugat a fons’.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.