Un 91% dels ciutadans, satisfets amb la vida a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un 91,1% dels santcugatencs estan satisfets amb la vida al municipi, segons dades de l'onada d'octubre de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat, elaborat per Dep Institut per encàrrec de l'Ajuntament. D'aquests, un 54,6% afirma estar 'bastant satisfet', mentre que un 36,5% assegura sentir-se 'molt satisfet'. La nota mitjana que donen a la localitat és de 8.1, la mateixa que en l'onada del juliol del 2017.

En la distribució per barris, el nucli antic i Can Mates-Volpelleres són les zones més satisfetes amb una nota de 8,3, mentre que la Floresta i les Planes són les que puntuen més baix, amb un 7,7 de mitjana. En aspectes més concrets, els santcugatencs destaquen especialment els parcs i les zones verdes, que superen el 8, seguits de les zones infantils i l'estat general de Sant Cugat. A l'altre costat de la balança, tot i que fregant el notable, hi ha la senyalització, que es queda en un 6,9, i la recollida d'escombraries, amb un 7.

El Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, ha assenyalat que els resultats mostren que Sant Cugat és una bona ciutat per viure.

Joan Puigdomènech

La gent continua tenint confiança en l'Ajuntament i una sensació que viu en una ciutat que fa de bon viure.


Pel que fa a l'oferta cultural i d'oci, els santcugatencs la puntuen amb un 7,5. En aquest apartat hi contrasten les dades de la Floresta i les Planes de nou, que rebaixen la qualificació al 6,5. El nucli central, en canvi, la valora amb un 7,7.

L’Observatori Sociològic s’ha efectuat, entre el 24 d’octubre i el 14 de novembre de 2017, a partir de 1.000 enquestes telefòniques a persones empadronades a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.