Tret de sortida a les obres de la pista superior del barri de Sant Francesc i d'un nou carril bici


  • Comparteix:

Les obres de remodelació de la pista superior de futbol del barri de Sant Francesc, amb la incorporació de gespa artificial, i la creació d'un nou carril bici que unirà el passeig de Francesc Macià amb Can Magí han donat el tret de sortida aquest divendres. La iniciativa de la remodelació neix per millorar la qualitat dels equipaments esportius del barri i alliberar el camp de futbol de Can Magí davant l'augment de demanda. El termini de les obres està previst en tres mesos pel que fa al camp de futbol i en quatre pel que fa al nou carril bici.

Els veïns del barri de Sant Francesc tindran a la seva disposició un camp de futbol de gespa artificial aquest 2018. La Penya Blaugrana Sant Cugat i l'escola Collserola seran les principals entitats que l'aprofitaran. La remodelació consisteix en aixecar el ciment, posar-hi gespa i grades, instal·lar un sistema de reg i arranjar l'entorn de la pista.

A més, el barri tindrà un nou carril bici que neix a través d'una proposta dels pressupostos participatius. El carril unirà el passeig de Francesc Macià amb Can Magí per afavorir l'accés a l'Escola Oficial d'Idiomes, l'Escola Collserola, l'institut Pla i Farreras i el camp de futbol de Can Magí. Les obres també serviran per millorar l'entorn amb un nou enllumenat i clavegueram.

El carril tindrà un pas lluminós de paviment fotoluminiscent al parc de darrera l'institut Pla i Farreras. Aquest tipus de paviment absorbeix la llum solar al llarg del dia per il·luminar-se durant la nit.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, destaca que la remodelació afavorirà a les entitats properes al camp.

Eloi Rovira

El canvi de paviment d'asfalt a gespa servirà perquè la Penya Blaugrana tingui un equipament de més qualitat. L'escola Collserola també en farà ús.


El comissionat de participació ciutadana, Joan Puigdomènech, explica que el carril bici servirà de nexe entre el centre i totes les entitats del barri de Sant Francesc.

Joan Puigdomènech

Des del carril bici del carrer Francesc Macià construïm un ramal que faciliti l'accés a les entitats del barri de Sant Francesc.


El carril bici tindrà un cost prop dels 205.000 euros i la remodelació del camp costarà al voltant de 143.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.