L'Aplec de la Salut de Valldoreix canvia de data i se celebrarà el tercer dissabte d'octubre


Temes relacionats

Els partits de Valldoreix acorden buscar 'una data de consens' per canviar el dia de l'Aplec de la Salut (19/oct/17)

El descens d'assistència de l'Aplec de la Salut de Valldoreix posa sobre la taula el canvi de data (12/oct/17)


  • Comparteix:

Valldoreix va celebrar per última vegada l'Aplec de la Salut el 12 d'octubre

Valldoreix va celebrar per última vegada l'Aplec de la Salut el 12 d'octubre

L'Aplec de la Salut se celebrarà a partir d'enguany el tercer dissabte d'octubre, i no el 12 d'octubre com es feia fins ara. El canvi de data arriba després que el descens de la participació portés l'EMD i les entitats i associacions implicades a repensar la trobada per assegurar la seva continuïtat. Així doncs, aquest any la cita serà el 20 d'octubre.

A la junta de veïns d'octubre, els grups del PDeCAT-Democràtes-Actuem, la CUP-PC, ERC-MES i Cs van aprovat per unanimitat buscar 'una data de consens' per canviar el dia de celebració de l'Aplec, a proposta dels republicans.

El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat la bona predisposició de totes les parts per arriba a un acord.

Quim Castelló

Ho vam consensuar i a tothom li va semblar una bona idea. Ens hem d'anar reinventant continuament perquè Valldoreix té 8.200 habitants i les coses canvien.


La tradicional cita reuneix veïns i entitats en una jornada festiva i de germanor al voltant de l'ermita de la Salut, situada entre Sant Cugat i el Papiol.

Inicialment la trobada estava organitzada per les famílies que hi participaven, però ara se'n cuida l'EMD. També hi col·laboren entitats culturals i associacions veïnals del territori, particulars, la Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.