L'Aplec de la Salut de Valldoreix canvia de data i se celebrarà el tercer dissabte d'octubre

Valldoreix va celebrar per última vegada l'Aplec de la Salut el 12 d'octubre

Societat

Publicat el 2/feb/18 per Alba Triadó

L'Aplec de la Salut se celebrarà a partir d'enguany el tercer dissabte d'octubre, i no el 12 d'octubre com es feia fins ara. El canvi de data arriba després que el descens de la participació portés l'EMD i les entitats i associacions implicades a repensar la trobada per assegurar la seva continuïtat. Així doncs, aquest any la cita serà el 20 d'octubre.

A la junta de veïns d'octubre, els grups del PDeCAT-Democràtes-Actuem, la CUP-PC, ERC-MES i Cs van aprovat per unanimitat buscar 'una data de consens' per canviar el dia de celebració de l'Aplec, a proposta dels republicans.

El vocal de Cultura de l'EMD, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat la bona predisposició de totes les parts per arriba a un acord.

Quim Castelló

Ho vam consensuar i a tothom li va semblar una bona idea. Ens hem d'anar reinventant continuament perquè Valldoreix té 8.200 habitants i les coses canvien.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La tradicional cita reuneix veïns i entitats en una jornada festiva i de germanor al voltant de l'ermita de la Salut, situada entre Sant Cugat i el Papiol.

Inicialment la trobada estava organitzada per les famílies que hi participaven, però ara se'n cuida l'EMD. També hi col·laboren entitats culturals i associacions veïnals del territori, particulars, la Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local.