Valldoreix celebrarà Carnaval diumenge que ve amb una nova ruta


  • Comparteix:

Les disfresses tornaran a ser les protagonistes a Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Les disfresses tornaran a ser les protagonistes a Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Valldoreix celebrarà el Carnaval diumenge de la setmana que ve amb una nova ruta per minimitzar les afectacions al trànsit. El territori manté l'aposta per un programa d'activitats similar a l'edició anterior i la rua i la música mantindran el protagonisme en una jornada que començarà a les onze del matí a l'escola Jaume Ferran i Clua i s'allargarà fins al migdia amb una xocolatada popular i el concert de The Penguins a l'Espai Garden.

La Harpo's Band amenitzarà la rua que sortirà de l'escola a dos quarts de dotze del migia i seguirà pel carrer del Brollador, l'avinguda de Can Monmany i la plaça del Mas Roig per arribar a les dotze a l'Espai Garden per la rambla del mossèn Jacint Verdaguer. El vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha explicat què ha motivat aquest canvi de recorregut.

Quim Castelló

Aquest any, a través de la participació ciutadana, s'ha decidit fer-ho des de l'escola fins l'Espai Garden. No hi ha tanta circulació i hi ha més seguretat.


El final de festa serà al nou espai polivalent amb la música reggae per xics dels The Penguins.

Al Carnaval també es farà l'habitual concurs de disfresses on els tres guanyadors s'enduran un val de lectura per valor de 200 euros i s'entregaran els premis de les carrosses de Reis.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.