Recollida de signatures per demanar un nou hospital de referència per a Sant Cugat i Rubí


Temes relacionats

Comín veu 'possibilitats' de tancar un acord per a la compra de l'HGC ( 7/oct/17)

Comín proposa comprar l'Hospital General de Catalunya per 50 milions perquè passi a la xarxa pública (21/oct/16)

El govern obrirà converses amb l'HGC pel trasllat de l'activitat i reitera que es mantindran els llocs de feina (15/set/16)


  • Comparteix:

Els santcugatencs són derivats a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa / Foto: Mútua de Terrassa

Els santcugatencs són derivats a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa / Foto: Mútua de Terrassa

Un santcugatenc ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per demanar al departament de Salut de la Generalitat un nou hospital amb 'la majoria de cobertures mèdiques' per atendre pacients de Sant Cugat i Rubí. La petició ja ha superat en dos dies els 600 suports.

El demandant destaca l'augment de població dels últims anys tant a Sant Cugat com a Rubí, que acumulen uns 165.000 habitants que han de ser atesos a Terrassa. En aquest sentit, l'impulsor de la petició alerta d'un 'col·lapse' a les urgències dels centres terrassencs i qualifica de 'greuge' per als habitants de Sant Cugat i Rubí haver-se de desplaçar fins a la cocapital vallesana.

L'exconseller de Salut, Toni Comín, estava en negociacions amb QuirónSalud per comprar l'Hospital Universitari General de Catalunya (HGC). Una adquisició que havia de tancar-se l'any passat, però que ha quedat aturada per la situació política del país. La proposta havia de donar resposta al bloqueig i posterior suspensió del projecte de construcció d'un nou centre a Rubí per donar servei a aquestes poblacions vallesanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.