L'experiència de Sant Cugat, present al congrés Urban Intelligence de Múrcia


Temes relacionats

Sant Cugat posa fil a l'agulla al projecte europeu Roadmaps for Energy (19/feb/16)


  • Comparteix:

La trobada té lloc aquest dimarts i dimecres a Múrcia / Foto: Urbanintelligence.es

La trobada té lloc aquest dimarts i dimecres a Múrcia / Foto: Urbanintelligence.es

L'Ajuntament estarà present a la primera edició de la conferència global Urban Intelligence que se celebra aquest dimarts i dimecres a Múrcia. En concret, representants del consistori participaran a la segona jornada de la trobada per explicar la seva experiència en el projecte Roadmaps for Energy, que comparteix amb set ciutats europees més, i per aportar una visió sobre la participació ciutadana a ciutats intel·ligents.

El projecte Roadmaps for Energy està finançat per la Unió Europea, en el marc del programa Horitzó 2020, i vol desenvolupar noves estratègies en l'ús de l'energia a les ciutats. El municipi hi participa amb els ajuntaments de Palermo, Múrcia, Newcastle i Forli, l'Àmbit Municipal d'Istanbul, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Tècnica d'Eindhoven, l'Agència de Medi Ambient de Tallinn i el municipi d'Eindhoven.

Aquest projecte centrarà la segona jornada de la conferència, que també tindrà sesions interactives sobre mobilitat urbana, emprenedoria, participació ciutadana i govern obert. La conferència global Urban Intelligence vol ser un espai de debat sobre els darrers avenços, solucions tecnològiques i projectes relacionats amb les ciutats intel·ligents. Hi participaran experts com l'escriptora i filòsofa Elsa Punset i l'expert en ciberseguretat Chema Alonso.

La trobada està organitzada per l'Ajuntament de Múrcia en col·laboració amb el diari 'La Verdad'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.