El centenari del tren a Sant Cugat marca la temàtica de les disfresses de Carnaval


  • Comparteix:

La celebració del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat marca enguany les disfresses de Carnaval. Amb motiu de l'efemèride, les escoles de la ciutat han proposat als alumnes disfressar-se d'època per omplir els carrers del municipi de passatgers, conductors i revisors de ferrocarrils del segle passat.

Les botigues de disfresses i joguines de Sant Cugat ja ho tenen tot a punt per donar la benvinguda al rei Carnestoltes. La santcugatenca Victòria Melgar i la dependenta d'Els Tres Reis Barbara Kirsch han explicat que els infants es disfressaran amb accessoris i vestimentes típiques de quan el tren va començar a funcionar a la ciutat.

V. Melgar i B. Kirsch

Com ha sigut el centenari de l'arribada dels ferrocarrils catalans, la temàtica és alguna cosa relacionada amb el tren. / Amb l'aniversari del tren, també venem accessoris d'època com faldilles i barrets.


Tot i així, els comerços asseguren que les disfresses clàssiques segueixen sent les més demanades. L'encarregada de Don Dino, Miriam Solé, i Barbara Kirsch asseguren que les princeses i els superherois segueixen triomfant.

M. Solé i B. Kirsch

Les més venudes són les de Disney i molts superherois. / Per a les nenes vestits de princesa de Disney i per als nens de bombers i de prínceps.


Les dependentes han afegit que durant aquests dies hi ha més concurrència de clients a les botigues i tenen una visió optimista de com aniran les vendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.