Ingressen a presó dues persones per dos robatoris amb força a cases de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN

Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra / Foto: ACN

Dos homes de 27 i 18 anys, veïns de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet, han ingressat a presó per dos robatoris amb força a dues cases de Sant Cugat en menys d'una hora. La detenció es va produir dijous passat per part d'agents de la comissaria local dels Mossos d'Esquadra i de la seva unitat d'Investigació de Rubí, que van traslladar els lladres dissabte passat a disposició del jutge, que va ordenar que entressin a presó. L'operació forma part de l'operatiu policial preventiu per evitar robatoris a l'interior de domicilis que duen a terme els Mossos i la Policia Local.

El cos policia va procedir a la detenció després de rebre un avís que s'havia comès un robatori a Mira-sol. Menys d'una hora després es va rebre un segon avís, també al districte. Els agents van personar-se a la zona i van enxampar els dos presumptes delinqüents 'in fraganti'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.