Sant Cugat acollirà el primer congrés de dones emprenedores de Catalunya


Temes relacionats

La Xarxa de Dones Emprenedores reflexiona sobre la importància de superar dificultats per prosperar ( 9/nov/17)

Conesa, protagonista de la 8a Trobada de Dones Emprenedores de Sant Cugat (19/gen/17)

Neix la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat ( 9/mar/16)


  • Comparteix:

El congrés es farà al Teatre-Auditori de Sant Cugat el dimarts 13 de març

El congrés es farà al Teatre-Auditori de Sant Cugat el dimarts 13 de març

Sant Cugat acollirà el 13 de març el primer congrés 'WiP Congrés de Dones Emprenedores de Catalunya', impulsat per Susana Hernández, Cristina Zabala, Lluïsa Espin i Marta Fàbregas, quatre dones unides per la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat. El congrés es farà al Teatre-Auditori i abordarà conceptes com l'emprenedoria, l'empresa, les noves tecnologies i el màrqueting, tot des d'un punt de vista femení i amb voluntat de promoure el debat i la participació del públic. Comptarà amb ponents destacats com Miquel Huguet, Victor Küppers i sor Lucía Caram.

Les organitzadores del congrés prometen que 'no deixarà ningú indiferent' i que volen impulsar una nova perspectiva de bidireccional, on el públic interpel·larà els ponents i viceversa. L'objectiu és que neixin noves mirades, conceptes, sensacions, aportacions i respostes sobre 'la forma d'emprendre en femení'.

El congrés s'allargarà de deu del matí a set de la tarda i està dirigit tant a dones com a homes. Les entrades oscil·len entre els 40 i els 75 euros, i ja estan disponibles al web de la iniciativa. Pel que fa als continguts de la jornada, aspectes com la innovació, la creativitat, l'empoderament de les dones i l'impacte personal i social de l'emprenedoria seran protagonistes de les diferents ponències i taules rodones.

CaixaBank és el patrocinador oficial del WiP, que també té el suport de Barcelona Activa, l'Institut Català de les Dones, FIDEM, Sant Cugat Empresarial, SC Trade Center, EsadeCreapolis, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Centre d’Estudis Econòmics i Socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.