L'escola La Farga ofereix aquest dissabte una jornada de portes obertes


  • Comparteix:

La jornada tindrà lloc en el mateix centre de La Farga Mira-sol / Foto: Facebook La Farga ALUMNI

La jornada tindrà lloc en el mateix centre de La Farga Mira-sol / Foto: Facebook La Farga ALUMNI

L'escola santcugatenca La Farga obre les portes aquest dissabte per oferir una jornada informativa per a la preinscripció del curs 2018-2019 per a alumnes de Primària, Secundària i Batxillerat. La cita tindrà lloc de deu del matí a dos quarts de dues del migdia en el mateix col·legi.

Durant el matí, tindrà lloc el IV Campionat 'Champions League' i hi podran participar alumnes de P-5, 1r i 2n de Primària que hagin confirmat la seva assistència amb la família prèviament. Els partits es jugaran entre dos quarts d'onze a una del migdia.

La Farga Mira-sol és una escola concertada per a nois amb un projecte educatiu que es fonamenta en l'humanisme cristià i en la personalització educativa segons cada alumne i cada família. El col·legi aposta per una formació continuada, el treball en equip, l'aprenentatge competencial i les metodologies actives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.