Una norantena d'estudiants de Medicina de la UIC faran el MIR avui


  • Comparteix:

La UIC Barcelona té a Sant Cugat la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut / Foto: Localpres

La UIC Barcelona té a Sant Cugat la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut / Foto: Localpres

Una norantena d'alumnes de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) s'examinaran aquest dissabte en el MIR, amb el qual podran accedir a la formació especialitzada. Es dóna el cas que de les tres promocions sorgides fins ara de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ubicada a Sant Cugat, tots els examinants han passat la prova. Els estudiants hauran de respondre més de 225 preguntes de resposta múltiple en un màxim de cinc hores.

El MIR, sigles de Metge Intern Resident, és una prova que es fa a àmbit estatal i està convocada pel ministeri espanyol de Sanitat, que ofereix 6.513 places. Enguany es presenten al conjunt de l'estat 14.450 estudiants. L'adjudicació de les places es farà seguint l'ordre de major a menor puntuació total de cada aspirant.

El degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC Barcelona, Albert Balaguer, ha admès la duresa de l'examen.

Albert Balaguer

Es juguen l'especialitat que triaran i el lloc. Es juguen molt, és un moment transcendental per a un estudiant de medicina.


La prova tindrà lloc aquest dissabte a les quatre de la tarda a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.