Mor Jesús Olmedo, president del Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat


Temes relacionats

El Centro Castellano-Manchego proclama els Quixots, Dulcinea i Sancho de les 30es Jornades Culturals (23/set/17)


  • Comparteix:

Jesús Olmedo, en un acte al Centro / Foto: Localpres

Jesús Olmedo, en un acte al Centro / Foto: Localpres

El president del Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat, Jesús Olmedo, ha mort aquest diumenge a la matinada. Nascut a Toledo, va arribar a Sant Cugat el 1958. El 1960 va ser un dels membres fundadors de la Peña Ciclista Quiero y no puedo, que tres anys més tard es va convertir en la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC). Poc després va entrar a formar part del Centro Castellano-Manchego com a soci i col·laborador i el 2012 va prendre el relleu a la presidència a Manuel López. L'enterrament serà aquest dimarts a les nou al matí al cementiri municipal de Terrassa.

Amb més de 30 anys d'història a la ciutat, el Centro Castellano-Manchego va néixer a la Floresta a iniciativa d'una desena de veïns procedents de la població de Moral de Calatrava. La seu es va instal·lar a casa del president de l'època, Juan Carrasco, qui va estar vint anys al capdavant de l'entitat. Més tard es va traslladar al carrer de Vallès, 70 fins arribar al número 4, on es troba actualment.

El secretari de l'entitat, Antonio Acosta, ha recordat la determinació d'Olmedo a l'hora d'ajudar tothom.

Antonio Acosta

Va ser una persona molt oberta i decidida per tirar endavant. Sempre ens ha ajudat a tots. El trobarem a faltar.


L'entitat organitza anualment les Jornades Culturals per donar a conèixer les tradicions i els costums de la terra. La proclamació dels Quixots, Dulcinea i Sancho és un dels actes més populars que organitza l'associació juntament amb les tradicionals 'migas' i la trobada de puntaires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.