L'Institut de la Infància ultima les obres per estrenar nou local a la plaça de Can Quitèria


  • Comparteix:

El Petits! Grans! Llibres! és una de les activitats destacades de l'entitat

El Petits! Grans! Llibres! és una de les activitats destacades de l'entitat

L'Institut de la Infància ultima aquesta setmana les obres de la primera fase del nou local, situat a l'edifici de Correus de la plaça de Can Quitèria. Els treballs permetran l'entitat obtenir el permís d'activitat i estrenar espai propi en les activitats de l'associació de febrer i març. La presidenta de l'entitat, Verónica Bronstein, ha explicat a Cugat.cat que resten les obres al local adjacent per completar el projecte, però que s'aniran fent a poc a poc 'per no acumular deutes'.

L'entitat tenia fins ara un espai a la Casa de Cultura. El canvi, que es va anunciar a la presentació del Petits! Grans! Llibres! de l'any passat, li permetrà disposar d'un espai propi que assegura la continuïtat de l'Institut de la Infància a Sant Cugat, ha assenyalat Bronstein. La responsable de l'entitat ha destacat la bona relació amb l'Ajuntament en els últims mesos. Fa dos anys, l'entitat havia demanat al consistori 'més implicació' al festival Petits! Grans! Llibres!.

El local és una cessió municipal i les obres han anat a càrrec de l'Institut de la Infància. Bronstein ha argumentat que els treballs s'han allargat perquè l'entitat no ha volgut comprometre els comptes i acumular deutes. De cara a la segona fase, l'entitat apunta que caldrà implicació per part de les famílies per sufragar els treballs. La presidenta de l'Institut de la Infància ha assenyalat que aquest nou local serà molt important per al futur de l'entitat.

Verónica Bronstein

Una obra que ha sigut molt gran per una entitat petita que és molt ambiciosa i donarà un servei molt innovador. Serà una referència única.


Bronstein ha explicat que les activitats previstes, la primera el 24 de febrer, es faran a la Casa de Cultura si no s'han enllestit les obres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.