Cal Temerari acull la segona edició de l'Escola d'Hivern aquest dissabte


  • Comparteix:

Vista de l'edifici de Cal Temerari

Vista de l'edifici de Cal Temerari

Cal Temerari proposa la 2a edició de l'Escola d'Hivern de Formació Política, que se celebrarà el dissabte 24 de febrer. La jornada vol fomentar la formació personal dels participants a través de diversos tallers relacionats amb l'activisme social. Les inscripcions, que estan obertes fins al 23 de febrer, es poden fer a través d'Internet omplint aquest formulari i tenen un preu de vuit euros.

En aquesta segona edició, s'abandona el format de ponències i s'aposta per tallers amb un component pràctic, com explica la membre de l'assemblea de Cal Temerari Mariona Pasies.

Mariona Pasies

Tindran una part teòrica i una altra més pràctica, per poder reflectir la part tècnica de les coses que aprenem. Una altra novetat és que els tallers els impartirà gent que forma part dels moviments socials de la ciutat.


Els tallers, de tres hores cadascun, es realitzaran a les deu del matí i a les tres de la tarda, i els participants en podran fer dos dels tres que es proposen:

- El primer taller se centrarà en la comunicació política, l'oratòria i el discurs. L'objectiu és donar eines als assistents per millorar el discurs oral i escrit en diversos contextos. Entre altres aspectes, els ponents explicaran tècniques d'argumentació per reforçar les declaracions als mitjans de comunicació.

- El segon suggeriment és el de gestió i producció cultural, un espai on es podrà aprendre a organitzar i planificar actes públics. Els experts explicaran les claus per solucionar imprevistos i garantir una coordinació eficient d'un esdeveniment.

- La tercera i última proposta és la de disseny i producció visual. Aquest taller posarà el focus d'atenció en la creació de continguts d'interès i fer-los destacar de la resta.

La iniciativa també inclou l'esmorzar de benvinguda i un dinar de germanor a la una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.