L'equip Adan3Viaró es classifica per a la final estatal de la First Lego League


  • Comparteix:

L'equip Adan3Viaró / Foto: @ViaroSchool

L'equip Adan3Viaró / Foto: @ViaroSchool

L'equip Adan3Viaró del Viaró Global School s'ha classificat per a la final estatal de la First Lego League (FLL), que tindrà lloc a Logroño el 10 i 11 de març. És el sisè any consecutiu que l'escola arriba a aquesta fase. La fita arriba després que el conjunt guanyés dissabte passat, al torneig classificatori de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el primer premi al Comportament del Robot. La classificatòria també ha tingut la participació d'un equip de l'escola Àgora, que no ha passat a la final.

L'entrenador de l'Adan3Viaró, Oriol Grèbol, ha celebrat que l'equip hagi arribat a la final de Logroño.

Oriol Grèbol

Estem molt contents d'aquesta classicació. És la primera vegada que aquest equip es classifica.


Enguany, la First Lego League proposa als alumnes el repte 'Hydro Dynamics', amb el qual han de reflexionar, a través de la robòtica, sobre com es cerca, transporta i s'utilitza l'aigua. La propera prova classificatòria tindrà lloc aquest cap de setmana als Salesians de Sarrià i hi partiparà l'equip Ubuntu de l'institut Arnau Cadell i el ViaróRobotics, també del Viaró. De fet aquest centre presentarà un tercer equip, el WatixViaró, a la sessió que tindrà lloc el 25 de febrer al CosmoCaixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.