El Sindicat de Llogaters organitza aquesta tarda una concentració de rebuig al fòrum empresarial Tribuna


  • Comparteix:

L'associació reprova que el fòrum empresarial no ofereix una visió crítica del sector immobiliari

L'associació reprova que el fòrum empresarial no ofereix una visió crítica del sector immobiliari

El Sindicat de Llogaters organitza aquest dimecres a la tarda una concentració de rebuig a la celebració del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que en aquesta edició aborda les perspectives del sector immobiliari. El col·lectiu vol mostrar la seva visió crítica i protestar pel que consideren 'una ofensa' a les persones que pateixen dificultats en temes d'habitatge, justament a 'la ciutat més cara de Catalunya'. La trobada és a les set a la plaça d'Octavià.

El Sindicat de Llogaters vol fer una breu 'performance' per criticar que no se'ls ha convidat al fòrum empresarial i que aquest no té en compte la veu dels afectats pels moviments especulatius del sector. La portaveu de l'entitat, Mariona Sòria, es mostra contrària a la presència dels 'grans tòtems' del món immobilari.

Mariona Sòria

El que el sector anomena bones perspectives de negoci i projecció de futur, per a moltes persones a Sant Cugat no és així. És una situació que vivim amb angoixa perquè veiem que se'ns està expulsant i que els preus pugen sense contenció.


L'entitat s'ha compromès a recollir els testimonis de les persones que participin a la protesta i enviar-los als organitzadors del Tribuna.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.