L'Escola Ferran i Clua se suma aquest divendres a la lluita contra el càncer infantil amb una xocolatada


  • Comparteix:

L'activitat comença a dos quarts de cinc de la tarda / Foto: Detall del cartell

L'activitat comença a dos quarts de cinc de la tarda / Foto: Detall del cartell

L'Escola Ferran i Clua se suma aquest divendres a la Xocolatada Solidària contra el càncer infantil. La iniciativa, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda, servirà per recaptar fons per a diferents programes de diagnòstic i tractament de càncer infantil que fan a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La cita arriba l'endemà del Dia Internacional del Càncer Infantil.

Amb el lema 'Taca't pel càncer infantil', un grup d'associacions de famílies de pacients de l'Hospital Sant Joan de Déu han impulsat aquesta iniciativa que vol recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l'única via per combatre el càncer infantil és la investigació, ja que en aquest cas la prevenció no és possible.

Entre les entitats col·laboradores de la Xocolatada Solidària del centre hi ha l'Associació Anita de
Valldoreix, promoguda i impulsada per la valldoreixenca Carolina Amado, mare de l'Anita, que centra la seva acció en recaptar fons per a la investigació del càncer de cel·lules germinals.

Les associacions impulsores de la Xocolatada Solidària són: La lluita d'Arnau, OR Associació, Associació Aniol, sempre amb un somriure, Mua solidaris, Associació contra el rabdomiosarcoma, Associació Polseres Candela, Associació Anita i Max Aleix. Tots els fons que s'aconsegueixin es destinaran al laboratori d'oncologia del centre hospitalari barceloní.

L'any passat 20 escoles d'arreu del país van participar en aquesta iniciativa que va reunir més d'11.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.