El Pinar, Santa Isabel i l'Arnau Cadell ofereixen una jornada de portes obertes aquest dissabte


  • Comparteix:

L'Arnau Cadell és un dels centres que aquest dissabte celebra jornada de portes obertes / Foto: Arnau Cadell

L'Arnau Cadell és un dels centres que aquest dissabte celebra jornada de portes obertes / Foto: Arnau Cadell

Les escoles El Pinar i Santa Isabel, i l'institut Arnau Cadell organitzen aquest dissabte una jornada de portes obertes. Els tres centres educatius ofereixen a les famílies conèixer més sobre el recinte, el seu model educatiu i donaran informació per a la preinscripció del curs 2018-2019. L'institut obrirà les portes a dos quarts d'onze del matí i les escoles a partir de les onze.

L'institut Arnau Cadell és un centre públic que aposta per la pluralitat d'idiomes, tot i que el català és la llengua més habitual en els processos d'ensenyament. També, és una escola participativa que creu en la col·laboració dels diferents centres educatius i que treballa aspectes com la sostenibilitat, la salut, la mediació, la coeducació i les noves tecnologies. La jornada de portes obertes comença a dos quarts d'onze del matí.

El col·legi El Pinar de Nuestra Señora és un centre concertat i basa el seu ensenyament en els valors humans i cristians. El contingut ideològic del centre s'inspira en les normes morals definides pel magisteri de l'Església Catòlica. Aposten per una educació personalitzada i activa i fomenten el treball en equip. La diada de portes obertes comença a les onze del matí.

L'escola Santa Isabel és un centre concertat i amb inspiració cristiana franciscana. El seu model educatiu es basa en la convivència, la pau, la cooperació i el diàleg. El seu objectiu acadèmic és formar als alumnes per esdevenir crítics i compromesos amb la societat. L'horari de la jornada és d'onze a una del migdia. Les famílies també poden demanar una entrevista individual amb la direcció de l'escola a través de la pàgina web o per telèfon.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.