Toni Serra i Èric Bellmunt es posen al capdavant dels Gausacs com a caps de colla


Temes relacionats

Els Castellers de Sant Cugat, 'colla de la temporada' en la 12a Nit de Castells (28/gen/18)

Els Gausacs tanquen la seva millor temporada, l'última de Samsó i Castellarnau com a caps de colla (12/nov/17)

Els Gausacs carreguen el seu primer castell de 9 en la millor actuació de la seva història (21/oct/17)

Biel Samsó i Àlex Castellarnau s'acomiadaran aquesta temporada com a caps de colla dels Gausacs (26/ago/17)


  • Comparteix:

3 de 9 amb folre dels Gausacs

3 de 9 amb folre dels Gausacs

Toni Serra i Èric Bellmunt són els nous caps de colla dels Gausacs, després que l'assemblea de l'entitat hagi aprovat aquest dissabte la candidatura. Tots dos repeteixen en el càrrec. Bellmunt va estar al capdavant dels camises verdes entre el 2008 i el 2011, primer amb Salva Martínez, i Serra ho va fer el 2012 i 2013, juntament amb Toni Castanyer. El 4 de 9 i consolidar el pilar de 6 se situen en l'horitzó de reptes dels nous caps de colla.

Serra i Bellmunt agafen, així, el relleu a Biel Samsó i Àlex Castellarnau, que van assumir el càrrec el 2015 i han signat la millor temporada dels Castellers de Sant Cugat, durant la qual s'han convertit en colla de 9.

El nou cap de colla, Toni Serra, ha explicat a Cugat.cat que precisament el repte que es plantegen és consolidar i prolongar el nivell assolit fins ara.

Toni Serra

Aquest any és la prolongació i la consolidació, que mai és fàcil quan arribes tan amunt. El repte és gran.


Per això és necessari, ha dit Serra, ampliar l'entorn social de l'entitat i el compromís, ja que entre els nous reptes s'inclou portar per primera vegada a plaça el 4 de 9, un castell que requereix de molta gent, i consolidar el pilar de 6. En horitzó, però, també sorgeix la presència dels Gausacs al Concurs de Tarragona, on la colla podria enguany participar a la jornada de diumenge.

Toni Serra

Sempre ho hem plantejat com una oportunitat de mostrar al món casteller la feina que s'ha fet a Sant Cugat d'una manera molt honesta i humil.


Recentment, l'entitat també ha validat la nova junta, on Gemma Aristoy repeteix com a presidenta. Per a la part tècnica, l'assemblea de l'entitat ha donat suport als nous cap de colla amb 65 vots a favor, un en contra, dos nuls i dos en blanc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.