Premis Sant Cugat 2017: Coneix Lluís Calvo, Marta Martí i l'Espai Eco de Les Planes


  • Comparteix:

Marta Martí i Ignasi López

Marta Martí i Ignasi López

El 'Sant Cugat a fons' ha conegut la tasca i la història de tres finalistes més als Premis Sant Cugat 2017. Els protagonistes d'aquest dimarts han estat el poeta Lluís Calvo, la presidenta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, i el president de l'Associació de Veïns de les Planes, Ignasi Martí, en representació de l'Espai Eco.

ESCOLTA-HO

Lluís Calvo
El poeta santcugatenc ha celebrat 30 anys de trajectòria amb la publicació de 'Llum a l'arsenal', una antologia dels seus 100 millors poemes. La nominació arriba en un any especial per a l'autor després d'haver tret dos llibres més. Calvo ha destacat que aquest reconeixement és un impuls i un motiu d'alegria que l'esperona a seguir escrivint.

Marta Martí
Martí porta 31 anys al capdavant de la presidència de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Una tasca que, com ha afirmat al magazín, ha vist reconeguda amb aquesta nominació. Marta Martí és promotora del sopar anual contra el càncer, una cita que ara fa 30 anys va començar amb cinquanta assistents i que actualment aplega prop de tres-cents. Enguany la data del sopar és el 10 de març.

Espai Eco de Les Planes. Ignasi López
El president de l'Associació de Veïns de Les Planes, Ignasi López, ha fet èmfasi en l'esforç que han fet els veïns per fer de l'Espai Eco un lloc de trobada per a tothom. L'Espai Eco de les Planes ofereix petites xerrades sobre temes diversos i proposats pel veïnat, a més d'altres activitats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.