L'Espai Jove abandonarà la Casa de Cultura i s'instal·larà a la masia de Torreblanca


  • Comparteix:

La Casa de Cultura alliberarà espais i es convertirà en un 'hotel d'entitats'

La Casa de Cultura alliberarà espais i es convertirà en un 'hotel d'entitats'

L'Espai Jove comptarà amb uns nous espais a la masia de Torreblanca i deixarà la Casa de Cultura. L'Ajuntament decidirà, dilluns vinent, la ubicació d'altres serveis municipals que actualment són al mateix edifici per alliberar espais i poder transformar l'actual Casa de Cultura en la seu de l'Hotel d'Entitats.

Així ho ha anunciat l'alcalde Lluís Recoder, explicant el curs actual del Pla de Cultura que elabora l'Ajuntament per dinamitzar les activitats culturals i donar suport al teixit associatiu de la ciutat:

Lluís Recoder

L'espai jove anirà a la Masia de Torreblanca, i dilluns vinent decidirem on van altres serveis municipals que ara ocupen la Casa de Cultura


Recoder ha advertit, però, que abans s'hauran de trobar els espais per cadascun dels serveis municipals que ara hi ha a l'edifici i fer importants reformes a la Casa de Cultura. L'alcalde ha insistit que aquestes infraestructures volen fer costat a les associacions i entitats, que són les autèntiques protagonistes de l'activitat cultural, i ha descrit alguns dels canvis que s'hauran de fer a l'edifici per adaptar-lo a les noves necessitats:

Lluís Recoder

S'han de remodelar alguns espais de la Casa de Cultura i millorar les instal·lacions per poder convertir-la en un hotel d'entitats


Tots aquests canvis s'hauran de coordinar amb el Pla de Cultura, que ara, un cop acabada la primera fase de diagnosi, haurà d'elaborar les propostes d'acció. Segons Recoder, el Pla marxa a bon ritme i la primera fase ha aconseguit molt bons resultats:

Lluís Recoder

Que la diputació digui que el nostre nivell cultural és òptim és molt important. I tot i així, ho hem de millorar


Recoder també s'ha referit a les demandes dels grups musicals juvenils per comptar amb un buc d'assaig, i ha explicat que això podria fer-se compatible amb l'equipament de capacitat intermitja que recomana l'informe de la Diputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.