Set empreses de Sant Cugat participen aquesta setmana al Mobile World Congress


Temes relacionats

Els hotels de Sant Cugat s'omplen pel Mobile World Congress (26/feb/18)


  • Comparteix:

Tot a punt per al congrés de la indústria mòbil més important del món / Foto: ACN

Tot a punt per al congrés de la indústria mòbil més important del món / Foto: ACN

Sant Cugat torna a tenir presència al Mobile World Congress, que se celebra entre aquest dilluns i dijous a Fira Barcelona, a l'Hospitalet. En aquesta ocasió són set les empreses que donaran a conèixer les seves propostes a la trobada, la més gran del món del sector de la indústria mòbil. Biid, Brightsight, SkinTemp i Cleandrone (Valldoreix Greenpower) participaran a la zona dels estands de companyies, mentre que Bioinnove, Kowlco Consciumers Abouit i Tviso faran acte de presència a la zona 4 Years From Now (4YFN). Cugat.cat també hi assistirà com a mitjà de comunicació acreditat per conèixer de prop les experiències de les empreses locals.

L'empresa Tviso presentarà als inversors i a tothom que pugui estar-hi interessat la seva proposta, un giny per poder accedir a totes les plataformes de vídeo en línia. El soci fundador de la companyia, Oriol Solé, ha explicat a Cugat.cat les perspectives de participar al congrés, on assisteix per segona vegada com expositor.

Oriol Solé

D'una banda hi ha molts inversors i també és un bon lloc per trobar empreses amb qui establir sinergies.


El MWC espera durant aquesta setmana la visita de més de 100.000 congressistes i centenars de mitjans de comunicació i especialistes acreditats. Una trobada multitudinària que ha fet afinar les mesures de seguretat per part dels Mossos d'Esquadra amb, per exemple, la utilització de drons. Una altra de les conseqüències de la trobada és l'alta ocupació del sector hoteler. De fet, a les ciutats properes a l'Hospitalet, com Sant Cugat, els allotjaments estan gairebé plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.