El Cafè Belgrado s'omple en un concert benèfic per a la investigació del càncer infantil


Temes relacionats

L'Escola Ferran i Clua se suma aquest divendres a la lluita contra el càncer infantil amb una xocolatada (15/feb/18)

L'Associació Anita recapta 50.000 euros per a la investigació contra el tumor de cèl·lules germinals ( 6/feb/17)


  • Comparteix:

Ple absolut al Cafè Belgrado aquest diumenge en el concert bènefic per a la investigació del càncer infantil, organitzat per l'Asociación Anita i la Penya Blaugrana Sant Cugat. L'esdeveniment, que ha comptat amb la música d'Abbey's Beat, ha recaptat 2.685,50 euros per a la investigació d'aquesta malaltia, que es destinaran a què l'Hospital Sant Joan de Déu participi en un projecte nord-americà.

La presidenta de l'Asociación Anita ha explicat a Cugat.cat que el càncer infantil no és una prioritat per a les farmacèutiques i que per això és necessari fer aquestes iniciatives benèfiques.

Carolina Amado

Tota la investigació es duu a terme per aportació de privats, ja que tant el govern com les grans empreses es dediquen al càncer de l'adult. I els infants queden totalment abandonats.


L'entitat va néixer el 2014 a Valldoreix de la mà d'Amado, després que la seva filla morís a causa d'un càncer. Des de llavors, ha organitzat diverses activitats benèfiques, però aquest ha estat el primer concert benèfic fet a la ciutat. A més, també ha comptat per primera vegada amb la col·laboració de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que es va voler sumar a la iniciativa arran de la mort d'un dels seus jugadors l'any passat, i que no descarta sumar-se en altres projectes futurs. Ho ha explicat a Cugat.cat, el seu vicepresident, Joan Carles Galofré.

Joan Carles Galofré

Arran de la mort d'un dels nostres jugadors a causa d'un càncer, vam decidir sumar-nos a la iniciativa.


A l'acte, també hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susana Pellicer, a més d'autoritats de l'EMD de Valldoreix. Pellicer ha destacat la importància de la iniciativa per a la ciutat.

Susanna Pellicer

Està clar que Sant Cugat és una ciutat solidària. S'han venut totes les entrades i ens ho estem passant molt bé. Segur que tindran èxit cada vegada que organitzin actes.


L'Asociación Anita va organitzar l'any passat la segona edició de la cursa d'esquí solidària i l'exposició 'Arte para Anita' a l'EMD de Valldoreix.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.