El Cafè Belgrado s'omple en un concert benèfic per a la investigació del càncer infantil

Societat

Publicat el 25/feb/18 per Roger Cuartielles

Ple absolut al Cafè Belgrado aquest diumenge en el concert bènefic per a la investigació del càncer infantil, organitzat per l'Asociación Anita i la Penya Blaugrana Sant Cugat. L'esdeveniment, que ha comptat amb la música d'Abbey's Beat, ha recaptat 2.685,50 euros per a la investigació d'aquesta malaltia, que es destinaran a què l'Hospital Sant Joan de Déu participi en un projecte nord-americà.

La presidenta de l'Asociación Anita ha explicat a Cugat.cat que el càncer infantil no és una prioritat per a les farmacèutiques i que per això és necessari fer aquestes iniciatives benèfiques.

Carolina Amado

Tota la investigació es duu a terme per aportació de privats, ja que tant el govern com les grans empreses es dediquen al càncer de l'adult. I els infants queden totalment abandonats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat va néixer el 2014 a Valldoreix de la mà d'Amado, després que la seva filla morís a causa d'un càncer. Des de llavors, ha organitzat diverses activitats benèfiques, però aquest ha estat el primer concert benèfic fet a la ciutat. A més, també ha comptat per primera vegada amb la col·laboració de la Penya Blaugrana Sant Cugat, que es va voler sumar a la iniciativa arran de la mort d'un dels seus jugadors l'any passat, i que no descarta sumar-se en altres projectes futurs. Ho ha explicat a Cugat.cat, el seu vicepresident, Joan Carles Galofré.

Joan Carles Galofré

Arran de la mort d'un dels nostres jugadors a causa d'un càncer, vam decidir sumar-nos a la iniciativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte, també hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susana Pellicer, a més d'autoritats de l'EMD de Valldoreix. Pellicer ha destacat la importància de la iniciativa per a la ciutat.

Susanna Pellicer

Està clar que Sant Cugat és una ciutat solidària. S'han venut totes les entrades i ens ho estem passant molt bé. Segur que tindran èxit cada vegada que organitzin actes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Asociación Anita va organitzar l'any passat la segona edició de la cursa d'esquí solidària i l'exposició 'Arte para Anita' a l'EMD de Valldoreix.