Les activitats feministes i els cursos monogràfics marquen l'agenda de març de l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu és a l'avinguda de Gràcia, a la Casa Jaumandreu

L'Ateneu és a l'avinguda de Gràcia, a la Casa Jaumandreu

L'Ateneu dóna el tret de sortida a les activitats de març i ho fa amb el Dia Internacional de la Dona com a teló de fons. Algunes propostes lligades a la commemoració són l'exposició 'Dones' d'Elizabeth Quito, el concert de la banda UNA i la taula rodona sobre les dones i l'espai públic'. Com a novetat, l'entitat ha inclòs en el programa cursos monogràfics de cuina i d'art floral, entre altres matèries.

L'exposició fotogràfica 'Dones', de la il·lustradora santcugatenca Elizabeth Quito, es podrà veure aquest divendres a les sis de la tarda. Dijous vinent serà el torn del concert d'UNA, un quartet de corda amb veu, que explica històries que transporten l'espectador per països com l'Argentina, el Brasil o Veneçuela. Per últim, el tercer dijous del mes se celebrarà la xerrada 'Dones i espai públic', on participaran la periodista Sílvia Solanas, la pianista Clara Peya, la ballarina Ana Pérez i la membre d'Hora Bruixa Maria Gordillo.

El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, s'ha mostrat satisfet de l'alta presència de dones al cicle musical de l'entitat.

Toni Ramon

Vam veure que estem programant un cicle on la presència femenina és molt elevada i això ens satisfà perquè malauradament als festivals o cicles d'espectacles el percentatge de dones és molt inferior al d'homes.


Ramon ha afegit que han proposat els cursos monogràfics perquè 'permeten adaptar-se a l'agenda de tothom'. A partir del 12 de març s'obriran les inscripcions per als cursos i tallers d'abril a juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.