Marta Martí rep un Premi Sant Cugat pels 30 anys teixint sinergies en la lluita contra el càncer


  • Comparteix:

La presidenta de la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, s'endú un Premi Sant Cugat. El guardó reconeix la tasca de la santcugatenca al capdavant de l'entitat i en concret per l'organització del 30è sopar anual contra el càncer amb el que es van recaptar 30.000 euros. En aquest sentit, també s'ha fet especial menció a les edicions anteriors d'aquesta cita que implica la complicitat de ciutadans, entitats, institucions, comerços i empreses de la ciutat.

El 1978, el pare de Martí va patir un càncer, fet que la va vincular amb aquesta malaltia. Després de la mort del seu pare, Martí es va traslladar de Barcelona a Valldoreix i va iniciar la seva col·laboració amb delegació local de l'AECC, primer com a membre de la junta i des de fa 30 anys com a presidenta.

La guardonada ha agraït les vivències i les persones que han col·laborat amb l'associació durant aquests anys.

Marta Martí

Durant 33 anys he estat en aquesa associació i és de les coses més boniques que m'han passat a la vida. He conegut bellíssimes persones que són les que ens han ajudat any rere any.


La seva tasca al capdavant de l'entitat l'ha convertit en una persona coneguda a la ciutat i l'ha dut a ser pregonera de la Festa Major de Valldoreix el 2001. Tres anys més tard, el 2004, rep el premi Venus de mans del Rotary Club per la seva feina i esforç en els programes i ajuts a la investigació oncològica.

10 anys després, el 2014, el Rotary la torna a guardonar, en aquesta ocasió amb la màxima distinció, el premi Paul Harris, per la seva dedicació a l'hora de treballar per a la ciutat i recollir fons per a la lluita contra el càncer.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.