El Patí Hoquei Club Sant Cugat posa la cirereta al 50è aniversari amb un Premi Sant Cugat

Societat

Publicat el 28/feb/18 per Alba Triadó / Oriol Petit

El Patí Hoquei Club Sant Cugat posa la cirereta a la celebració del 50è aniversari amb un Premi Sant Cugat. Amb mig segle d'història, l'entitat s'ha convertit en el club amb més jugadors d'hoquei base de Catalunya. Aquesta temporada els dos primers equips del club, masculí i femení, segueix lluitant per ascendir a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, l'OK Lliga.

Amb 50 anys a l'esquena, el club s'ha convertit en un punt de trobada per a les persones i famílies que tenen l'hoquei patins com a vincle. La guardonada ha agraït les vivències i les persones que han col·laborat amb l'associació durant aquests anys.

Marta Martí

Durant 33 anys he estat en aquesa associació i és de les coses més boniques que m'han passat a la vida. He conegut bellíssimes persones que són les que ens han ajudat any rere any.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat ha organitzat diferents actes per a aquest aniversari amb una patinada popular i una exposició fotogràfica. El club santcugatenc va aprofitar l'efemèride per presentar l'himne de l'entitat.