16 santcugatencs, citats a declarar al jutjat de Rubí pels talls de carreteres del 8 de novembre


  • Comparteix:

Els talls a la C-16 van provocar llargues cues

Els talls a la C-16 van provocar llargues cues

16 santcugatencs han estat citats a declarar per haver participat a les mobilitzacions de la vaga general del 8 de novembre, segons el Bloc Florestà. L'entitat, que ha reunit afectats i veïns aquest dilluns al Centre Social i Sanitari de la Floresta, assenyala que les persones citades són les que tenien el cotxe aparcat al costat de la caseta de Tabasa al peatge dels Túnels de Vallvidrera, que va estar tallat de forma intermitent durant tot el dia. L'acció es va fer en protesta per les càrregues policials de l'1 d'octubre i els empresonaments de líders polítics i socials de l'independentisme.

El Bloc Florestà està reunint encara informació sobre la causa i ha convocat una roda de premsa dilluns vinent per donar més detalls del procés judicial. L'entitat ha decidit engegar una campanya per visibilitzar la situació dels afectats i oferir-los suport i la reunió d'aquest dilluns ha estat la primera presa de contacte. Segons ha explicat el membre del Bloc Florestà Joan Rosés, els Mossos van presentar-se a la reivindicació i van identificar els vehicles aparcats en aquell moment davant de la caseta de Tabasa, una zona on solen aparcar els cotxes.

Joan Rosés

Fiscalia va veure l'atestat dels Mossos d'aquell dia, on hi havia talls i cotxes aparcats al costat. Les persones citades són els titulars dels cotxes. Cal remarcar que allà s'hi aparca habitualment.


Rosés ha assenyalat que alguns dels presents en l'expedient judicial encara no han rebut la citació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.