Coneix totes les incidències de la neu a l'àmbit escolar


Temes relacionats

Sant Cugat s'enfarina i es prepara per a una nevada intensa en les properes hores (27/feb/18)

L'Ajuntament suspèn les activitats municipals i activa l'alerta del Pla de Protecció Civil pel risc de neu (27/feb/18)


  • Comparteix:

Protecció Civil ha suspès el transport escolar per aquest dimecres a tot el país a causa de la neu. Davant aquesta situació i amb la previsió que molts alumnes no puguin anar a escola, els centres educatius no realitzaran la seva activitat lectiva amb normalitat. Això significa que aquelles famílies que poden anar a peu i amb seguretat a les escoles poden fer-ho, per a la resta es recomana que els alumnes romanguin a casa. El transport escolar anul·lat dóna servei a l'Escola la Floresta i a una trentena de alumnes d'educació especial que estudien en altres municipis. L'escola bressol El Molí de les Planes, que depèn de la Generalitat, tancarà portes i la resta tindrà activitat amb normalitat. En funció de l'evolució del temps, es decidirà a primera hora del dimecres què passa amb aquests centres.

L'EMD de Valldoreix ha informat que l'escola Ferran Clua i l’escola bressol faran serveis mínims.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Delort, explica que els centres estaran oberts però que hi pot haver problemes d'accessibilitat.

Joan Delort

Molts centres educatius no tindran una activitat lectiva normalitzada, perquè no hi haurà arribat tot l'alumnat o el professorat. No s'ha donat la instrucció de suspendre l'activitat, però alguns centres tindran problemes d'accessibilitat.


La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha anul·lat tota l'activitat des de les sis de la tarda d'aquest dimarts fins a les deu del matí de dimecres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.