Coneix totes les incidències de la neu a l'àmbit escolar

Societat

Publicat el 27/feb/18 per Albert Prat

Protecció Civil ha suspès el transport escolar per aquest dimecres a tot el país a causa de la neu. Davant aquesta situació i amb la previsió que molts alumnes no puguin anar a escola, els centres educatius no realitzaran la seva activitat lectiva amb normalitat. Això significa que aquelles famílies que poden anar a peu i amb seguretat a les escoles poden fer-ho, per a la resta es recomana que els alumnes romanguin a casa. El transport escolar anul·lat dóna servei a l'Escola la Floresta i a una trentena de alumnes d'educació especial que estudien en altres municipis. L'escola bressol El Molí de les Planes, que depèn de la Generalitat, tancarà portes i la resta tindrà activitat amb normalitat. En funció de l'evolució del temps, es decidirà a primera hora del dimecres què passa amb aquests centres.

L'EMD de Valldoreix ha informat que l'escola Ferran Clua i l’escola bressol faran serveis mínims.

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Delort, explica que els centres estaran oberts però que hi pot haver problemes d'accessibilitat.

Joan Delort

Molts centres educatius no tindran una activitat lectiva normalitzada, perquè no hi haurà arribat tot l'alumnat o el professorat. No s'ha donat la instrucció de suspendre l'activitat, però alguns centres tindran problemes d'accessibilitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha anul·lat tota l'activitat des de les sis de la tarda d'aquest dimarts fins a les deu del matí de dimecres.