Joventuts Musicals omple març amb quatre concerts per promocionar el talent jove


  • Comparteix:

Un concert organitzat per l'entitat

Un concert organitzat per l'entitat

Joventuts Musicals (JJMM) ja té preparada l'agenda de concerts de març, tots ells previstos els tres primers diumenges del mes a les set de la tarda, a l'Aula magna del Conservatori. Donarà el tret de sortida 'El meu primer concert: els més joves pugen a l'escenari', on vuit estudiants del Conservatori de Barcelona viuran l'experiència de participar en un concert formal. Joventuts Musicals ha organitzat també un concert de soul i blues al Cafè Auditori, que tindrà lloc dijous que ve.

Les vetllades volen promocionar el talent de joves músics en l'àmbit local i internacional. La responsable de comunicació i programació de Joventuts Musicals, Yelina Velázquez, ha explicat que amb els concerts volen apropar la música a la població en general, sobretot als joves.

Yelina Velázquez

És apropar als joves i a la població en general al coneixement de la música, a gaudir de la màgia del concert i a demostrar que la música és una forta eina de cohesió social.


Velázquez ha destacat el concert de la pianista russa Elena Lasco, amb la col·laboració d'Alezander Snegurov a la balalaica, que se celebrarà diumenge que ve. Ha assegurat que l'actuació, que fa un recorregut musical des del folklore rus fins a arribar al jazz, 'és diferent i trenca els esquemes'.

Joventuts Musicals va néixer a Sant Cugat el 2001. Organitzen concerts amb músics o agrupacions de gent jove i també proposen audicions per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.