Prop de 300 persones participaran dissabte en el 31è sopar benèfic contra el càncer

La presidenta de la junta local de l'AECC, Marta Martí, acaba de rebre un Premi Sant Cugat / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 5/mar/18 per Martí González

El 31è sopar de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) torna aquest dissabte a Sant Cugat amb prop de 300 participants i amb l'objectiu de recaptar fons per lluitar contra la malaltia. La trobada anual tindrà lloc a l'Hotel Qgat a partir de dos quarts de nou del vespre i està prevista la presència de la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat. Després del sopar hi haurà una subhasta de productes cedits per empreses i comerços de la ciutat, a més d'una samarreta del Barça i una altra de l'Espanyol signades per alguns jugadors.

La presidenta de la junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, ha explicat que també està prevista una actuació especial 'sorpresa'.

Marta Martí

Ve la ministra de Sanitat i tenim el de sempre però cada vegada millor. També hi haurà una actuació especial que és sorpresa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Marta Martí s'ha endut recentment un Premi Sant Cugat. El guardó reconeix la tasca de la santcugatenca al capdavant de l'entitat i en concret per l'organització del 30è sopar anual contra el càncer amb el qual es van recaptar 30.000 euros.