La 13a Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat arriba aquest diumenge amb nou traçat per fer-la més atractiva


  • Comparteix:

Monestir de Montserrat / Foto: Creative Commons

Monestir de Montserrat / Foto: Creative Commons

La 13a Caminada Popular Sant Cugat-Montserrat, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, es disputa aquest diumenge amb un recorregut de 40 quilòmetres que arrenca des de la plaça d'Octavià i arriba al Monestir de Montserrat. La cursa, no competitiva, té l'objectiu d'arribar als 200 participants i forma part del calendari de caminades de resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Les inscripcions s'han de formalitzar al web del Club Muntanyenc.

La cursa s'organitza biennalment i ja fa 25 anys que surt des de Sant Cugat. Els organitzadors tenen previst que la caminada es pugui completar en unes vuit o nou hores. El traçat transcorre per Rubí, Ullastrell i Olesa de Montserrat i els participants que ho especifiquin podran tornar amb autocar. El coordinador de la cursa, Nacho Gonzalvo, destaca l'objectiu lúdic del dia.

Nacho Gonzalvo

És un dia per gaudir del traçat i no venir a patir.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, han assistit a la presentació de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.