L'Asociación Anita organitza la 3a Cursa d'Esquí Solidària contra el càncer infantil


  • Comparteix:

La cursa és a benefici de la investigació del càncer infantil de cèl·lules germinals / Foto: Asociacionanita.org

La cursa és a benefici de la investigació del càncer infantil de cèl·lules germinals / Foto: Asociacionanita.org

L'Asociación Anita, amb seu a Valldoreix, organitza aquest dissabte la tercera Cursa d'Esquí Solidària per finançar projectes d'investigació contra el càncer infantil. L'activitat començarà a dos quarts de nou del matí a l'estació francesa Font-Romeu i està adreçada a infants i adults que vulguin gaudir d'un dia d'esquí en família i col·laborar en la causa solidària de l'entitat. La cursa es disputarà a la Pista du Levant, a Coll de Pam, i consistirà en un Eslàlom Gegant apte per a tots els nivells, a partir dels 5 anys.

Les entrades es poden comprar a Ticketea fins a aquest divendres a les set del vespre. El preu general és de 38 euros i inclou el forfet, l'assegurança i la inscripció a la cursa. Per a aquells que ja tinguin forfet però vulguin participar en la prova, el preu de l'entrada és de 25 euros. També, per a les persones que no esquiïn però vulguin participar en la causa i assistir a l'esdeveniment podran comprar un pas a 'Fila zero' de 15 euros. Els beneficis que es recaptin es destinaran íntegrament a la recerca del càncer infantil.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.