Obertes les inscripcions per als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística


  • Comparteix:

Els cursos s'imparteixen a la Casa de Cultura / Foto: Ajuntament

Els cursos s'imparteixen a la Casa de Cultura / Foto: Ajuntament

El Consorci per a la Normalització Lingüística de Sant Cugat (CNL) ha obert les inscripcions per als cursos de català de primavera. La matrícula es pot formalitzar a la Casa de Cultura, on s'imparteixen les classes, que comencen el 3 d'abril amb els cursos de nivell bàsic. L'entitat també oferta aquest trimestre un club de lectura juntament amb Òmnium Cultural i cursos per a jubilats i per a persones en situació d'atur, en col·laboració amb el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Per a les persones que no han participat abans en algun dels cursos, es pot concertar una entrevista per concretar el nivell de català. La responsable del Servei Local de Català, Mar Oñate, ha explicat a Cugat.cat que a Sant Cugat sempre tenen bona resposta els cursos.

Mar Oñate

De fet, els cursos que programem són sempre en relació a la demanda que detectem. A Sant Cugat hi ha interès tant de gent nouvinguda com gent que fa temps que hi viu. Les aules s'omplen.


Com a novetat, el Club de Lectura tindrà sis sessions, una cada 15 dies, i tractarà un llibre diferent en cadascuna. A més, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza aquest dissabte una trobada amb tots els alumnes de català per adults de la ciutat al Claustre del Monestir. L'activitat, que és oberta a tothom, començarà a les onze del matí i preveu un joc participatiu. Sota el títol 'El català t'obre portes', la trobada està organitzada per totes les entitats que imparteixen català a la ciutat com són l'Ateneu, Càritas, Creu Roja, el Pla Educatiu d'Entorn i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.