FGC invertirà 33 milions per renovar 22 trens de la línia Barcelona-Vallès


Temes relacionats

El govern autoritza la compra dels 15 nous trens per augmentar la freqüència de pas a la línia del Vallès ( 9/mai/17)

La línia del Vallès de FGC té tres combois nous (27/gen/14)


  • Comparteix:

Imatge de les noves unitats / Foto: FGC

Imatge de les noves unitats / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) renovarà els 22 trens de la sèrie 112 de la línia Barcelona-Vallès, que dóna servei a Sant Cugat. Els treballs està previst que comencin al maig i tenen un pressupost de 33 milions. La primera actuació serà la revisió general de les portes de passatge. Les unitats d'aquesta línia van entrar en funcionament fa 22 anys.

Entre les millores destaquen la instal·lació d'endolls i de pantalles informatives d'il·luminació LED en del tren. Les tasques abordaran qüestions de revisió tècnica per garantir la fiabilitat i la disponibilitat, a més de renovació de la imatge i els serveis que ofereixen.

Amb aquestes tasques de revisió, FGC continua el procés de modernització i renovació de la flota de la línia Barcelona-Vallès. El 2014 van entrar en funcionament les noves unitats de la sèrie 113, que van substituir les antigues 111, a més de les de la sèrie 114, que donen servei a les estacions de la línia L7.

Encara està prevista una futura entrada en servei dels nous combois de la sèrie 115 l'any que ve, amb els quals la flota de la línia estarà formada per 65 trens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.