Mig centenar de treballadors públics es concentra davant l'ajuntament per exigir la retirada del 155


  • Comparteix:

Els membre de l'assemblea per la defensa de les institucions catalanes també ha demanat la 'llibertat dels presos polítics'

Els membre de l'assemblea per la defensa de les institucions catalanes també ha demanat la 'llibertat dels presos polítics'

Una cinquantena de treballadors de l'Ajuntament s'ha concentrat aquest divendres al migdia davant el consistori 'en defensa de les institucions catalanes'. Els empleats públics han llegit un manifest on han rebutjat l'aplicació de l'article 155 i han lamentat les afectacions que comporta cap a les administracions públiques i la ciutadania. El col·lectiu també ha clamat contra 'l'empresonament d'una part del govern de Catalunya, dels líders de l'ANC i Òmnium Cultural i l'exili del president Carles Puigdemont i els consellers Comín, Ponsatí i Puig'.

Els treballadors del consistori s'han organitzat i han creat una assemblea per a la defensa de les institucions catalanes (ADIC) seguint l'exemple de les que s'han creat a les conselleries del govern i les delegacions de la Generalitat a tot el territori.

L'ADIC ha anunciat que seguirà sortint cada divendres a dos quarts de dotze del migdia davant l'ajuntament i que engegarà un seguit d'actuacions, com la publicació d'un document on es detallin 'les conseqüències del 155' a la ciutat. La membre de l'entitat Gemma Foj ha explicat quins són els següents passos.

Gemma Foj

Farem diverses accions com llegir cartes dels presos o per als presos, publicar la relació d'afectacions a la nostra administració... Seguint una mica el que fan les ADIC de la Generalitat per anar en comú.


El col·lectiu defensa també els resultats de les eleccions del 21D i 'la defensa de la democràcia i els drets humans' que diu 's'estan violant continuadament amb l'aplicació del 155 al nostre país'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.