Participació santcugatenca aquest cap de setmana a la final estatal de la First Lego League


  • Comparteix:

Un dels robots amb què els alumnes competiran

Un dels robots amb què els alumnes competiran

L'Ubuntu de l'institut Arnau Cadell, el WaWot de la Farga i l'Adan3Viaró i WaticsViaró de l'escola Viaró són els quatre equips que posaran el segell santcugatenc aquest cap de setmana a la final estatal de la First Lego League, que se celebra a Logronyo. Els estudiants hauran de resoldre el repte 'Hydro Dynamics', amb el qual han de reflexionar, a través de la robòtica, sobre com es cerca, transporta i s'utilitza l'aigua. Els participants opten a premis en diferents categories: Innovació, Programació, Investigació i Treball en equip, entre d'altres. Els millors, a més, tindran l'oportunitat de participar a la fase internacional, que tindrà lloc a diferents ciutats del món.

Malgrat l'esperit competitiu, els alumnes treballen valors com el treball en equip i aprenen conceptes tècnics referents a la robòtica. Ho expliquen els membres de l'Ubuntu Èric Trullenque i Amadeu Torrens.

Èric Trullenque i Amadeu Torrens

T'ensenyen moltes coses noves i aprens molt. Amb els robots és molt divertit. / Sols no es fa res, som un equip.


La final estatal tindrà lloc aquest dissabte i aquest diumenge al col·legi San José Hermanos Maristas de Logronyo, a la Rioja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.