La comunitat andalusa reivindica al CPA la seva pertinença a la ciutat en la celebració del seu dia


Temes relacionats

Antonio Rodríguez deixarà la presidència del CPA després de 12 anys (24/feb/17)


  • Comparteix:

La cultura i les tradicions andaluses han estat les protagonistes aquest dissabte en la celebració del Dia d'Andalusia al Centro Popular Andaluz (CPA), que ha reivindicat un any més les seves arrels i la pertinença a Sant Cugat. Gairebé una cinquantena de persones, entre elles l'alcaldessa, Mercè Conesa, i representats dels partits locals, han assistit a aquesta jornada marcada pels balls flamencs, el vi d'honor i el tradicional 'potaje'.

El president del CPA, Miguel Jiménez, ha destacat que la comunitat andalusa 'se sent i és part de Sant Cugat'.

Miguel Jiménez

Ens sentim part i som part de Sant Cugat. Fem cultura que ja no és només andalusa, també es catalana. Penso que som part imprescindible de Sant Cugat.


L'auditori de l'entitat ha estat l'escenari dels parlaments del president de l'entitat i de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha recordat que la ciutat 'no seria el que és sense les persones que van venir d'Andalusia a treballar'.

Mercè Conesa

A Catalunya ha de ser un dia important, i també per Sant Cugat. La ciutat no seria com és avui sense la gent que va venir d'Andalusia i que ha treballat de valent per fer-la créixer.


Una vegada finalitzats els parlaments s'ha escoltat l'himne de la comunitat autònoma. El Dia d'Andalusia se celebra el 28 de febrer i recorda el referèndum del 1980 que va reconèixer l'autonomia del territori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.