El Recer de Càritas obre les seves portes per donar a conèixer la seva tasca amb els més necessitats


Temes relacionats

La delegació local de Càritas va atendre 208 nous casos l'any passat (14/jun/17)

Càritas va donar servei a 710 famílies l'any passat, 77 més que el 2015 (25/mai/17)

Més de 600 famílies van recórrer al servei d'acollida individual de Càritas al 2015 ( 6/jul/16)


  • Comparteix:

El Recer de Càritas Sant Cugat ha celebrat aquest diumenge una jornada de portes obertes per visibilitzar el funcionament dels serveis que ofereix el centre i com atenen les famílies necessitades. L'entitat ha aprofitat la jornada per impulsar la campanya 800x10, una iniciativa per aconseguir que 800 associats donin deu euros al mes a Càritas Sant Cugat per garantir el bon funcionament del Recer.

El Recer de Càritas està format pel Rebost, que ofereix aliments a més de 400 famílies que ho necessiten, i el menjador, que alimenta cada migdia a més de vint persones diàries. Aquests dos serveis estan complementats per una assistència addicional de dutxa i rentat de roba. El responsable del Rebost, Miquel Puigmartí, ha explicat a Cugat.cat què busca l'entitat amb aquestes portes obertes.

Miquel Puigmartí

Per nosaltres és molt important que la gent descobreixi el què hi ha a Sant Cugat. A vegades, aquestes coses les tenim tant a la vora que no les veiem.


Un altre dels objectius de Càritas Sant Cugat és assolir la campanya 800x10, que actualment compta amb més de 400 associats. Puigmartí ha remarcat que amb aquests diners 'no s'haurà de deixar d'atendre als usuaris per falta de recursos'.

Miquel Puigmartí

Necessitem 800 santcugatencs que aportin deu euros al més perquè el funcionament del Recer sigui el correcte i no haguem de deixar d'atendre als usuaris per falta de diners.


El local del Recer està situat al carrer Orient número 68.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.