Gabriel Ruiz no vol deixar encara la presidència del Centro Popular Andaluz

El president del CPA havia anunciat que potser es retirava un cop s'iniciessin les obres de la nova seu

Societat

Publicat el 14/oct/04 per Víctor Llopart

El president del Centro Popular Andaluz, Gabriel Ruiz, es fa enrera, de moment, en la seva decisió de deixar el càrrec al capdavant del CPA un cop col·locada la primera pedra de la nova seu de l'entitat. Ruiz, que havia anunciat que deixaria la presidència del CPA un cop acomplert el seu objectiu, assegura ara que prefereix no precipitar-se i acabar d'aplanar el camí per al seu successor.

Gabriel Ruiz ha vist complert el seu objectiu de col·locar la primera pedra de la nova seu del Centro Popular Andaluz en la seva quarta legislatura. Però si bé havia manifestat que deixaria el càrrec, ara no vol precipitar-se a retirar-se i vol acabar de deixar les coses fàcils per als seus successors. L'escoltem.

Gabriel Ruiz

El objetivo de mis cuatro legislaturas era poner la primera piedra, y ahora no sé cuando lo dejaré, però quiero dejar el camino muy llano a mis sucesores.


En el cas que deixés el càrrec, Gabriel Ruiz s'acomiadaria de la presidència d'un Centro Popular Andaluz que ha viscut tres etapes a tres seus diferents, i ha culminat amb l'inici de les obres de la nova seu a la intersecció de l'Avinguda Francesc Macià amb el carrer Sant Esteve, després de 5 anys de negociacions.