Portes obertes fins al 22 de març a l'Escola d'art i disseny de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Escola d'art i disseny es troba a la Casa Mònaco  / Foto: web de l'Ajuntament

L'Escola d'art i disseny es troba a la Casa Mònaco / Foto: web de l'Ajuntament

L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques i Disseny ofereix des d'aquest dijous i fins dijous de la setmana que ve jornades de portes obertes per informar sobre els cicles formatius que proposa el centre. Els interessats poden visitar l'escola ho poden fer de deu del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. El centre municipal ofereix un cicle de grau mitjà i quatre de grau superior.

El grau mitjà té com a objectiu introduir l'alumnat a l'àmbit de la comunicació gràfica i el disseny i ofereix continguts de matèries fonamentals com volum, dibuix artístic, dibuix tècnic i cultura audiovisual.

Els cicles de grau superior de formació específica tenen la voluntat de capacitar els alumnes per exercir una activitat professional determinada en el camp de la comunicació gràfica i audiovisual, ja sigui mitjançant la narració, el disseny o el tractament gràfic i audiovisual de la informació.

Un dels objectius pedagògics de l'escola és formar els estudiants com a creatius i professionals capaços d'autogestionar-se i d'aprofundir en els propis coneixements i habilitats, adaptant la formació als seus interessos i donant respostes a les canviants condicions del món laboral actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.