Una xerrada sobre prostitució i un debat sobre les dones a l'Índia, nous actes del Dia de la Dona


Temes relacionats

M. J. Izquierdo, sociòloga: 'El que no se suporta de les prostitutes és que parlen de diners, negocien i posen límits' (16/mar/18)


  • Comparteix:

Les conferenciants Montse Ortiz i Noelia Bail / Foto: Fundaciovicenteferrer.info i Podemos.info

Les conferenciants Montse Ortiz i Noelia Bail / Foto: Fundaciovicenteferrer.info i Podemos.info

El programa del Dia Internacional de la Dona ofereix aquest dijous una doble proposta. En primer lloc, la xerrada 'La revolució de les dones a l'Índia rural', a càrrec de Montse Ortiz a les set de la tarda al Casal de Mira-sol on es projectarà i es comentarà el documental 'De Mujer a Mujer'. Després, a la Casa de Cultura, es continuarà amb el debat 'Parlem de prostitució' amb l'advocada i politòloga, candidata a les primàries de Podem, Noelia Bail. Serà a les vuit del vespre i és un acte organitzat per l'Associació Casa de la Dona.

A la conferència 'La revolució de les dones a l'Índia rural', la coordinadora de la Unitat de sensibilització de la Fundació Vicente Ferrer, Montse Ortiz, reflexionarà sobre el documental 'De Mujer a Mujer'. La projecció mostra com un grup de cinc dones, format per les periodistes Àngels Barceló i Cristina Pardo, l'actriu Sílvia Abascal i les empresàries Ana Maria Llopis i Irene Cano van viatjar a l'Índia per conèixer de primera mà la lluita de milers de dones per recuperar el protagonisme en una societat que durant segles les ha condemnat a la invisibilitat.

A la xerrada 'Parlem de prostitució', Noelia Bail, agafarà el fil del debat que la sociòloga Maria Jesús Izquierdo va encetar el dimecres passat, i oferirà una òptica diferent relacionant la prostitució amb les ciències polítiques i la igualtat d'oportunitats en el treball. Noelia Bail, exsecretària de Feminismes i de Coordinació Interna de Podem Catalunya, ha format una llista, sota el nom Som Podem Catalunya, per aconseguir la secretaria general del partit i treure el lideratge a Xavier Domènech, en unes eleccions internes que se celebraran entre el 5 i el 9 d'abril.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.