L'HUGC reuneix una trentena d'especialistes per abordar les novetats de l'otorrinolaringologia


  • Comparteix:

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) s'ha convertit aquest divendres en un espai per compartir i discutir sobre les novetats del camp de l'otorrinolaringologia, l'oftalmologia i la neurocirurgia en les segones jornades d'actualització que organitza el servei d'Otorrinolaringologia del centre. Una trentena de professionals del sector d'hospitals d'arreu del país s'han reunit per posar sobre la taula les innovacions quirúrgiques i mèdiques que hi ha en aquest àmbit per tractar i operar diferents patologies.

En aquesta ocasió, la jornada ha fet especial èmfasi en l'endoscòpia nasal en patologies poc habituals com la sinusitis, l'epistaxis i els tumors de base de crani, entre d'altres. L'evolució constant de les tècniques de diagnosi i quirúrgiques són un dels principals motors de la cita que busca mantenir el personal mèdic constantment actualitzat i compartir coneixement. El coordinador de la proposta, el doctor Juan Carlos Villatoro, ha explicat quin és el repte principal que afronten aquestes especialitats mèdiques.

J. Carlos Villatoro

La barreja de la tecnologia amb la medicina. Cada poc temps hi ha novetats que hem d'aprendre perquè ens proporcionen avantatges.


La cita s'ha celebrat al voltant de ponències i taules rodones i ha reunit professionals de diversos departaments relacionats amb l'otorrinolaringologia de l'HUGC, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Centre Mèdic Tecnon, de l'Institut Català de la Retina i de l'Hospital Clínic.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.